Ångugnskurs hos Miele

Ångugnskurs

I den här kursen kommer vi att gå igenom enkla steg som kommer att bekanta dig med ugnen bättre. I kursen får du lära dig om användningen av olika ångfunktioner och få bra tips på hur du kan använda detta i din dagliga matlagning.

295,00 SEK

Event

Kvällsmaten är serverad!

Grundkurs för dig som vill lära känna din Miele-ugn bättre. I den här kursen kommer vi att gå igenom enkla steg som kommer att bekanta dig med ugnen bättre. I kursen får du lära dig om användningen av olika ångfunktioner och få bra tips på hur du kan använda detta i din dagliga matlagning.

Du kommer att ha möjlighet att ställa frågor, så kom gärna förberedd.

Provningar av vad som förbereds kommer att serveras. Recept på samtliga rätter tillhandahålles.

Vi bjuder på rådgivning, kaffe, te eller mineralvatten samt en liten överraskning.

20 % på tillbehören i butik.



Plats: Kungsgatan 5 Stockholm

Tid: 17:00-19:00

Antal deltagare: 10 st, minimum 6 st deltagare

Pris: 295 kr

Vad du kan förvänta dig

  • 20 % på alla tillbehör
  • Tips och råd om Miele-produkter

Om kocken

Fredrik Lindh

Detta är Fredrik Lindh, han är född i Landskrona och uppvuxen i Helsingborg med gymnasial utbildning från Rönnowska skolas hotell och restaurangprogram.Med mer än 21 års erfarenhet från restaurangbranschen och med meriten att ha fått jobba på krogar beströdda med eller utan stjärnor i guide Michelin; Operakällaren, F12, Pontus in the green house, restaurang 1900, Petri Pumpa i Lund, Sofiero slott och Fem små hus m.fl. Sedermera valt en bana som frilansande kock, kökschef, matstylist, restaurangkonsult och matkreatör med världen som arbetsplats i flera år.Fredrik har haft förmånen att få jobba med namn och krögare som Stefano Catenacci, Pontus Frithiof, Melker Andersson och Danyel Coyet m.fl. Han har även haft möjlighet att få vara med och starta och driva egna projekt och restauranger, restaurang Hälsingborg (i Stockholm), restaurang Champenoise, restaurang Epok och Cateringsthlm.in.Fredrik öppnade tillsammans med två kolleger sin första egna restaurang redan vid 24 års ålder och sedan dess varit mer eller mindre i egen regim med egna projekt inom restaurangvärlden.Projekten har haft goda recensioner i tidningar och tillhört toppskiktet bland Stockholms/Sveriges restaurangupplevelser.Nu finns han som medarbetare på Miele och ett nytt kapitel som kock och matinspiratör för Mieles köksprodukter och olika event väntar. Fredrik träffar du på våra matlagningskvällar.

Om platsen

Miele Experience Center Stockholm

Läs mer om Miele Experience Center Stockholm och hur du hittar hit.

Rekommenderade produkter

Uppåt