Matlagningskvällar

Bli inspirerad att använda din nya produkt eller få goda råd inför ditt köp. Mieles matlagningskvällar ger dig möjligheten att testa funktionerna i våra produkter under vägledning av vår kock. Tillsammans lagar vi ett flertal maträtter i vårt aktiva kök som vi sedan avnjuter med passande drycker.

Vår prioritet är, och kommer alltid vara, våra kunders och medarbetares hälsa och säkerhet. Vi bevakar utvecklingen och effekterna av Covid-19 och följer de riktlinjer som ges av myndigheter och hälsoorganisationer. För närvarande har vi därför valt att fortsätta med våra matlagningskvällar på Miele med följande åtgärder:

– Vi har minskat antal kursdeltagare för att kunna hålla ett säkert avstånd.

– Alla deltagare som känner sig sjuka eller känner av minsta symptom uppmanas att stanna hemma. Vi erbjuder då återbetalning eller möjligheten att komma ett senare tillfälle (i mån av plats).

– Förbättrade rengörings- och saneringsprotokoll med mer frekvent rengöring av bord, bänkar, stolar, lådor, vagnar och andra ytor som ofta berörs.

– Handtvätt och handsprit är en självklarhet.

Vid frågor, tveka inte att kontakta oss på info@miele.se.

På grund av det stora intresset för våra matlagningskvällar är det endast möjligt att boka in max. två kvällar/år.

Miele matlagningskväll höstens meny

Miele matlagningskväll - Höstens meny

Vill du lära dig att använda Mieles produkter vid tillagning av en meny inspirerad av sensommaren och höstens delikatesser? Då ska du boka in dig på en matlagningskväll i Miele Experience Center med Fredrik Lindh.

Läs mer
Matlagningskväll Håkan Thörnström

Håkan Thörnström gästspelar hos Miele

Tillsammans med Håkan Thörnström lagar vi en säsongsanpassad meny av stjärnkvalitet. Håkan visar hur du sätter guldkant på matlagningen.

Läs mer
Miele matlagningskväll Japansk afton

Japansk afton med Max Westerlund Inazawa

Vill du lära dig att använda Mieles produkter vid tillagning av japanska maträtter? Då ska du boka in dig på en matlagningskväll i Miele Experience Center med Max Westerlund Inazawa.

Läs mer
Miele matlagningskväll vegetariskt

Miele matlagningskväll - Vegansk meny

Vill du lära dig att använda Mieles produkter vid tillagning av veganska rätter? Då ska du boka in dig på en matlagningskväll i Miele Experience Center med Fredrik Lindh.

Läs mer
Miele matlagningskväll Norrländska smaker

Norrländska smaker med Simon Laiti

Viltkött är en av läckerheterna i naturens skafferi. Norrlandskocken Simon Laiti inspirerar till skapandet av spännande måltider med norrländska råvaror.

Läs mer
matlagningskväll desserter med Magnus Johansson

Dessert & chokladbonanza med Magnus Johansson

Vill du lära dig att göra desserter som passar hemma eller på nobelmiddagen? Samt hur du använder råvaror som huvudråvara i desserten?
Då ska du boka in dig på matlagningskvällen "Desserter & chokladbonanza med Magnus Johansson" i Miele Experience Center.

Läs mer
Miele matlagningskväll Vintermeny

Miele matlagningskväll - Vintermeny

Vill du lära dig att använda Mieles produkter vid tillagning av en meny inspirerad av vinterns utbud av råvaror?​ Då ska du boka in dig på en matlagningskväll i Miele Experience Center med Fredrik Lindh.

Läs mer
Matlagningskväll familjemiddag med Daniel Müllern

Daniel Müllern gästspelar hos Miele

Vill du lära dig att använda Mieles produkter vid tillagning av den ultimata familjemiddagen? Då ska du boka in dig på en matlagningskväll i Miele Experience Center med Daniel Müllern.

Läs mer
Miele Live-matlagning med kock på Kungsgatan

Live-matlagning med kock

Miele Experience Center Stockholm

Var med när vår kock Fredrik Lindh lagar en såsongsanpassad 4-rätters sittande middag i vårt kök på Kungsgatan 5 och samtidigt demonstrerar funktioner och finesser med Mieles ugnar och hällar.

Läs mer
Miele matlagningskväll julbak med Magnus Johansson

Julbak med Magnus Johansson

Vill du lära dig att baka det godaste julbrödet, de knaprigaste julkakorna och koka den godaste knäcken? Då ska du boka in dig på vår matlagningskväll "Julbak med Magnus Johansson".

Läs mer