Hjälp förDisk

Fel F601

I diskmaskinens display visas F601.

Ett fel har uppstått i AutoDos.

Kontrollera att PowerDisk-enheten med tillhörande hållare är korrekt insatta:

• Pilarna i PowerDisk-enhetens hållare och i siktfönstret måste peka mot varandra.

• Hållaren måste ligga plant.

• PowerDisk-enheten måste ligga plant.

Rengör Miele AutoDos-systemet.

Aktivera funktionen AutoDos och starta programmet igen.

Visas felmeddelandet igen föreligger ett tekniskt fel.

Du kan fortsätta att använda diskmaskinen genom att avaktivera den automatiska diskmedelsdoseringen i menyn “Tillval” för ett program och dosera diskmedlet manuellt via diskmedelsfacket.

Om du vill använda den automatiska diskmedelsdoseringen igen så kontaktar du Miele service.